Solutions

Resources

English
English

Solutions

Resources

English

Panostus asiakaskokemukseen: Bar Ihku ja Pub Old Mates ottavat ReceiptHeron uuden kanta-asiakaspalvelun käyttöönsä

Sep 20, 2022

Tunturiviihde Oy saattaa nimenä olla monelle suomalaiselle tuntematon, mutta todellisuudessa kyseinen yritys pitää sisällään suositut Bar Ihku -viihderavintolat sekä Pub Old Mates -brittipubit. Ravintolat vetävät asiakkaita puoleensa viidessä eri kaupungissa: Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Rukalla ja Levillä.

“Toimintamme kohdalla voidaan puhua jo niin vakiintuneesta maineesta kuin asiakaskunnastakin - kukapa ei odottaisi vaikkapa Levin-reissulta after ski -bileitä Ihkussa?”, muistuttaa Ihkun liiketoimintajohtaja Sari-Anna Leppänen.

Tästä syystä sekä Bar Ihku- että Pub Old Mates -ravintolat haluavat panostaa kanta-asiakkuuksiin; asiakkaiden tunnistamiseen sekä palkitsemiseen.

“Asiakkaat ovat tietenkin keskeisin osa toimintaamme. Kuitenkin juuri ravintola-ala kohtaa asiakassuhteiden kehittämisessä paljon haasteita. Kun kuulimme ReceiptHerosta ja teknologiasta, jonka avulla asiakas voi tunnistautua maksukortillaan, mielenkiintomme heräsi.

Haluamme erottautua asiakaskokemuksella ja olla näin suunnannäyttäjä alallamme. Uskomme, että ReceiptHeron kanta-asiakaspalvelut mahdollistavat tämän”, Leppänen kertoo.

Ravintola-ala on esimerkiksi verkkokauppoihin nähden jopa vuosikymmeniä jäljessä henkilökohtaisen palvelun ja personoidun viestinnän suhteen. Tämä johtuu pääasiassa matalasta asiakkaiden tunnistautumisasteesta.

“Kanta-asiakkaaksi rekisteröityminen esimerkiksi QR-koodin tai puhelimen avulla on kokemuksemme mukaan hankalaa. Asiakkaat eivät tule kaivaneeksi puhelinta etuja ja pisteitä kerätäkseen yökerhon hektisessä ympäristössä. Tunnistautuminen vie aivan liikaa aikaa kassalla. ReceiptHeron nerokas ratkaisu, jossa asiakas tunnistetaan maksukortin avulla, poistaa nämä ongelmat”, jatkaa Leppänen.